Un puzzle de solutii – ziua 18

Recomandare de carte

Un nou week-end ți se deschide în față! E week-endul tău, paradisul tău! Rămânem energici, rămânem activi, pozitivi pentru ziua în care ne vom revedea! Îți propunem un week-end de neuitat! Depinde doar de tine să îl animezi, să-l însuflețești, să-i dai viață! Și bineînțeles e un week-end virtual #stamacasa! Îți propunem o călătorie virtuală, muzicală, culturală, de dezvoltare personală!

Alege o destinație și călătorește! Noi am început cu Parisul! Vizitează muzee, mergi la un concert care îți place, uită-te un pic și la literatură, poate un pic de gastronomie și o rețetă dulce nu strică, mergi virtual în cafenele și călătorește pe străduțele orașului. Află cât mai multe despre destinația aleasă! Poate într-o zi călătoria ta va deveni reală! Formează-ți gașca ta pe you –tube! Poate îți place să asculți Pharrell Williams, Coldplay, Justin Timberlake, One Republic, Linkin Park Ed, Sheeren sau poate te încântă  Shakira, Sia, Beyoance, Rihanna sau poate îți place Smiley, Moga, Inna, Andra, Feli.  Playlistul e la alegerea ta!

Putem face tururi charter pentru destinații mai îndepărtate New York City , Machu Picchu Peru, Hong Kong,  Incredible India,  Japonia,  Australia, Canada. Sau poate vrei un tur spiritual și atunci poți alege Israel, Mormântul Sfânt, Piața Carmel, Deșertul Negev, Vatican. Peste  2500 muzee din toată lumea pun la dispoziția celor interesați tururi virtuale, în cadrul cărora ne putem bucura,  printre cele mai cunoscute astfel de locuri se enumeră Luvrudin Paris, British Museum din Londra, Galeria Uffizi din Florența, Muzeul Ermitaj din Sankt Petersburg, dar și Muzeele Vaticanului cu celebra Capela Sixtină. Sau poți alege  travel Influencerii cei care călătoresc și îți arată călătoria și experiență lor pe you-tube.

 După ce ai călătorit virtual poți alege un scriitor din literatura universală, un titlul care te va atrage și cu care te poți delecta săptămâna viitoare. Poți allege dintre clasici Balzac, Victor Hugo, Mircea Eliade, Fedor Dostoievski, Marcel Proust, dar și literatură contemporană  Paulo Coelho, Hermann Hesse, Garcia Marquez, Gabriel Liiceanu sau Mircea Cărtărescu. Sau te poți delecta cu cărți de dezvoltare personală care dezvoltă locuri și oameni aici și acum.

 Pentru un boost de energie, amuzament alege ceva din zona de delicii specific locului unde ai călătorit și pune-te în mișcare și prepară supa tom- yum Thailanda, shabu-shabu un fel de sushi din Japonia,  kinkhali din Georgia, guacamole din Mexic, gulaș din Ungaria, pizza ca în Italia, canadian poutine sau poate ceva dulce strudel cu mere și sos de vanilie din Austria, pan cakes, macarons.

 Și nu uita să privești zborul avioanelor, decolarea, aterizarea ca și călătoria ta să fie cât mai adevărată.Noi am început cu Parisul! Tu cu ce vei începe?

Prof psih Violeta Mușunoiu