Un puzzle de solutii – ziua 3

O soluție pe zi , o recomandare de carte – “Arta de a-ti crea amintiri

Recomandare muzicala

O noua zi, un nou început

Tocmai te-ai trezit ! Ești la începutul unei zile care mâine va fi istorie. Ai ascultat piesa muzicală pe care ți-am propus-o astăzi? Cum fructificăm energia unei zile? Te provoc să începi prin a face o fotografie cu cei dragi, statică sau în acțiune pe care să ne-o trimiți noua, pe adresa cjrae.galati@gmail.com  iar noi o vom publica pe site-ul CJRAE https://www.cjrae-galati.ro, dacă tu ești de acord. Creează momente frumoase, fă din momentele frumoase, momente memorabile! Animează totul cu multă emoție.

Felul cum îți începi ziua înseamna totul. Nu lăsa nimic să îți întunece strălucirea interioara. Începe ziua cu noi și cu afirmații pozitive! Vrei să fii în formă maximă pe durata zilei, să mergi în clasa virtuală cu un tonus bun sau dacă ești părinte să pășești atent, și totuși relaxat, concentrat și calm? Așează-te într-o poziție comoda –poate fi fotoliul preferat, sau un covoraș de tip yoga map sau orice ai la îndemănă și îți creează confort! Hai că poți! Ia startul acum, pentru că este știut faptul că atunci când un campion ia startul, este deja un învingător!Urmărește-ți bucuria unei noi zile! Tu poți fi mai mult decăt ai visat vreodată chiar și acum în izolare, urmează-ți visele!

Descoperă cât de minunat ești! Vezi în interiorul tău o ființă minunată! Optează pentru a te bucura și a-ți lărgi orizonturile! Optează pentru a învăța /descoperi noi modalități de a-ți trăi viața! Explorează toate alternativele pe care le ai acum la îndemână! Acceptă darurile acestui moment și bucură-te de liniște! Totul este spre binele tău. Totul evoluează pentru binele suprem al tuturor. Din acestă experiență nu poate rezulta decât ceva bun. Suntem în siguranță!

 Creează tu realitatea și acționează! Hai în clasa virtuală!

 Surse bibliografice:

Louise Hay-Viața te iubește                                               Prof psih Violeta Mușunoiu-Hoton