Ofertele Liceelor din Galati, Tecuci si Judet

Absolvirea clasei a VIII-a   de multe ori a fost  considerată un  sfârşit de drum!

Dar nu o privi astfel! Este doar o etapă pe drumul vieții tale, un număr de trepte de dezvoltare pe care TU le-ai parcurs! Ai reușit!  Și meriți felicitări !

Poate că din clasa a cincea te-ai gândit unde să continui studiile… Poate că ai auzit de la părinți unde ar fi cel mai bine să mergi… Poate ai vorbit cu prietenii  și colegii și te gândești să mergi unde merg și ei… Doar îi prețuiești și ați vrea să fiți colegi în continuare! Ai finalizat o etapă din drumul tău! Iar acum trebuie să optezi, să  DECIZI! Ce vei face din septembrie? Care va fi școala la care vei merge?

A lua o decizie presupune a alege între mai multe alternative, posibilităţi pe cea care corespunde cel mai bine intereselor şi preocupărilor tale, înseamnă a opta în cunoştinţă de cauză pentru o instituţie de învăţământ şi pentru un anumit profil.

Dragi absolvenți, vă aflați față în față cu Viitorul, iar întrebarea importantă pentru voi  acum este “Ce vreau să devin în viaţă?”

Venim în sprijinul vostru și vă invităm să consultați cu atenție ofertele educaționale ale liceelor din județul Galați.

Sunt prezentate informații clare și de interes, cu privire la opțiunile profesionale / de muncă pe care le puteți aborda în viitor. Este adevărat că piața forței de muncă este într-o permanentă schimbare și se vorbește tot mai mult de o lume a viitorului, bazată pe meserii noi, ce implicăă skill-uri tehnice și tehnologii ale inteligenței artificiale.

Poți să afli din prezentările școlilor, pe lângă date despre abilitățile pe care ți le vei dezvolta, necesare pentru o anumită meserie/profesie/domeniu ocupațional și multe alte informații, foarte importante, despre  activitățile extrașcolare și proiectele din școală, despre dotarea laboratoarelor și cabinetelor, despre profesori și personalul școlii, despre atmosfera din școală și  cum să te distrezi la școală, care sunt hobby-urile pe care le poți dezvolta, practica în școală, despre facilitățile de cazare,de transport, cele de practică sau cele pentru angajarea ulterioară sau studiile universitare pe care le poți urma.

Cântărește cu atenție toate informațiile, ținând cont de aptitudinile și interesele tale și nu uita că pe  „Harta Succesului” tu stabileşti încotro te îndrepţi! Depinde de hotărârea și angajamentul față de tine însuți! 

Succesul este ecuaţia resurselor personale investite cu inteligenţă şi responsabilitate în atingerea obiectivelor propuse! Seriozitate, Unitate, Coerenţă, Consecvenţă, Energie, Studiu!

Îți dorim ca alegerile să te conducă spre împlinirea țintelor profesionale!

Pentru suport în analiza informațiilor și luarea celei mai potrivite decizii, te invităm să consulți cu încredere și psihologul școlar din unitatea ta școlară, în perioada imediat următoare, până la realizărea opțiunilor.

Ai încredere în decizia ta! Este cea mai bună!

Mult succes și știm  că –Totul va fi bine-, cu fiecare dintre voi!