“De la inima la inima daruieste bucurie copiilor” Editia a VIII-a 2020

“De la inimă la inimă… Dăruiește bucurie copiilor!” – ediția a 8-a

Inspectoratul Școlar Județean Galați și Centrul Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională Galaţi, continuă tradiţia derulării campaniilor umanitare în care comunitatea educaţională gălăţeană sprijină copiii care provin din comunităţi dezavantajate.

Considerăm că în această perioadă este esențial să fim solidari cu cei aflați în nevoie și să demonstrăm că bunătatea și generozitatea sunt valori supreme în educație.

Campania se derulează în parteneriat cu Asociaţia Umanitară “Mundis”,Fundația Creștin- Ortodoxă “Filantropia” Galați,cu sprijinul Consiliului Judeţean Galaţi și al altor instituții partenere private și încheie acţiunile derulate în unităţile şcolare de psihologii şcolari, în Luna”Dăruirii şi Toleranţei”.

Oricine dorește să se alăture demersului nostru, o poate face apelând numărul de telefon 0236/311158. și poate ajuta donând de la îmbrăcăminte, alimente, produse de igienă, rechizite, jucării sau chiar dispozitive electronice (telefoane/tablete).

Printr-un mic gest veti putea aduce bucurie si emotie in inimile copiilor si veti permite spiritului Craciunului sa patrunda si in casele acestora.

Mulțumim sponsorilor:
S.C FRONTAL SRL
IMAGINE PLUS

Campanie organizată cu sprijinul unităților școlare din municipiile Galați si Tecuci